Oyun, Uygulama, Bilgi gibi kategorileri görmek için sol üstte bulunan ikonuna tıklayın.

Pool Live Tour Hedef Hilesi


Pool Live Tour Hedef Hilesi
Pool Live Tour Hilesi

Bugün sizlerle Pool Live Tour Hedef Hilesi'ni yani Pool Live Tour Hilesi'ni paylaşacağım. Facebook üzerinden insanlar birbirleriyle iletişime geçebilmekte, arkadaşlarını takip edebilmekte ve en önemlisi de eğlenceli bir şekilde zaman geçirebilmektedirler. Son zamanlarda Facebook üzerinden oynanabilen birçok yeni oyun çıkmıştır. Özellikle android ve ios işletim sistemli telefonlar üzerinden de bu oyunların oynanabilmesi sayesinde kısa sürede hızlı bir şekilde yaygınlaştı. Şu sıralar birçok kişinin online olarak bilardo oynadığını görmekteyiz. Pool Live Tour adlı oyun üzerinden dünyadaki tüm kişiler ile oynayabildiğiniz gibi arkadaşlarınızla da internet üzerinden rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Pool Live Tour Hedef Hilesi

Oyunda ilerleyebilmek için maçları kazanıp para biriktirmek gerekmektedir. Biriktirilen paralar ile yeni bölümler açılmakta ve ıstakamızı değiştirebilirsiniz. Bunun için de en büyük sorunlardan biri olan hedef ayarlama problemini pool live tour hedef hilesi ile ortadan kaldırabiliriz.

Pool live tour hilesi için gerekli dosyanın linki aşağıda bulunmaktadır. Hile aktif olduktan sonra x ve z tuşları ile topa vurduğunuz noktayı büyütebilir ve küçültebilirsiniz. Bu sayede topa istediğiniz şekilde vurabilir ve hedeften şaşma riskini minimum seviyeye indirebilirsiniz.

Pool Live Tour Hedef Hilesi Yapan Program>>> TIKLA İNDİR!

Pool Live Tour Hedef Hilesi

0 yorum:

-->